Stener er godt i gang med “Bygg nr. 109”!

Denne gang en krysser. Mye arbeid gjenstår, men det er ikke vanskelig å kjenne igjen Steners detaljrikdom og ekthet :-)!. Vi har åpenbart med en 81-åring som ikke har tenkt å legge hobbyen på hylla å gjøre :-)!

Vist 166 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Noen flere stilstudier :-)!

Til og med kjølesløyfa ligger klar for montering :-):

Det er bare å ta av seg hatten for det flotte arbeidet som utføres…:-)

Flott stykke arbeide.Ser en ting at spantene ikke går helt opp som rekkstøtte.

Båter som ikke skal innredes bygger han opp på dette viset. Ut fra hva jeg har sett på øvrige av de han har bygd på denne måten, kommer det flere rekkestøtter etter hvert. Vi ser her fra hekken til venstre, til starten av bakken ute til høyre i bildet.

Det er ikke vanlig at spantene går opp som rekkestøtter Bjørn. Rekkestøttene er separate deler, som kan skiftes ved behov, uten å rive hudplanker. En god modell skal være som originalen.

Er klar over det du sier Kjell. Har bygget flere båter (modeller) av Norsk, Dansk og Italiensk fabrikat. Spantene på modellene går helt opp, en får bedre fasong på modellen.

Etter min vurdering kunne krysseren hatt mer spring.Men all honnør for det arbeidet Stener utfører med sine båtmodeller.

Situasjonsrapport fra i dag, 13.10.2016.

Klikk gjerne i de små for å forstørre!

Ved dagens besøk var det produksjon av baugruller som foregikk :-)!

Veldig artig å få se dette, Trond!
For en presisjon og tålmodighet Stener har …:-)

En virkelig produktiv båtbygger!!!!

Siste rapport fra Steners pågående prosjekt, modellbygg nr. 109!

Dekkshus er godt på gang, – noe på plass allerede, mens rorhuset er underveis :-)! Baugtrinsene, kjølesløyfe og svinger er montert :-)!

Vi får ikke ferdigstillelsen med oss her da det straks er slutt på sonen, men antar vi mer enn aner konturene av nok en praktmodell fra Steners hand. Særlig når vi legger til grunn at vi har med en 81-åring å gjøre :-)!Undertegnede takker for følget i denne, og andre, lenker, – det har vært et artig og givende møte med dere alle :-))!

Takk i like måte Trond og alle andre.

Takk til alle, det har vært en hyggelig og lærerik sone …:-)

Lofoten (1087 bilder)

 

Bildesamlingen (7183 bilder)

 

Kystkultur (114 bilder)

 
Annonse

Nye bilder